TILL VÅRA GÄSTER

Med anledning av Covid-19 har vi vidtagit åtgärder för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och följer aktuella regler för serveringsställen.

  • Säkerställa att det inte förekommer trängsel samt att besökarna ska kunna hålla avstånd mellan varandra
  • Minskat antalet bordsplatser och ökat avstånd mellan borden
  • Gästerna serveras mat vid borden och måste ha en sittplats för att få beställa mat och dryck. Vid bokning av buffé serveras den endast till bokat sällskap separerat från andra gäster
  • Färre boulebanor, tvättar/spritar bouleklot varje dag, boulespelare erbjuds plasthandskar
  • Personalen följer rutiner för att förhindra smittspridning genom god hygien och endast komma till arbetsplatsen fullt frisk
  • Utökade städrutiner för lokaler och toaletter

Vi kommer minska på max. antalet personer som kan vistas hos oss.

Grupper på mer än 8 personer får förekomma, privata tillställningar samt företagsevenemang omfattas ej av förbudet (se mer på polis och regeringens hemsidor), dock kommer vi noga separera olika grupper som kan vara på plats hos oss samtidigt. Inom grupper gäller idag att man får sitta max 4 per bord.

Vid företagsevent serverar vi en buffé som är enbart för det bokade sällskapet. Vi hoppas våra gäster kan respektera avstånd i kön till buffén så vi kan följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om att förhindra Covid-19.

För våra boulegäster i större grupper kommer vi sprida ut er på fler banor och separera grupper från varandra. Gästerna erbjuds även plasthandskar vid boulespel.

Våra gäster uppmanas att EJ besöka oss om de upplever minsta sjukdomssymtom som överensstämmer med Covid-19.

VÄLKOMNA TILL BOULE & BERSÅ